Συχνές Ερωτήσεις

Συχνές Ερωτήσεις

Πρωτοπόροι στα ακτοπλοϊκά

Γενικά

Ναι, μπορείτε να κλείσετε ακτοπλοϊκό εισιτήριο μέσω της ιστοσελίδας μας για όλους τους προορισμούς, όχι μόνο για δρομολόγια στην Ελλάδα αλλά και σε όλο τον κόσμο.

Μπορείτε να ελέγξετε τα διαθέσιμα δρομολόγια, εισιτήρια και τιμές κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αγορά εισιτηρίου» ή εδώ. Θα ανοίξει μια ασφαλής φόρμα αναζήτησης όπου μπορείτε να επιλέξετε το λιμάνι αναχώρησης και προορισμού. Θα δείτε επίσης τις τιμές και την διαθεσιμότητα. Όταν κάνετε αναζήτηση στη φόρμα μας για ένα εισιτήριο, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι πρέπει να το αγοράσετε, επομένω, μη διστάσετε να περιηγηθείτε.

Ναι, είναι ασφαλές να κάνετε κράτηση με το ferry-travel.gr. Το σύστημα κρατήσεων εισιτηρίων μας χρησιμοποιεί έναν παγκόσμιο σύστημα, που χρησιμοποιείται ευρέως από εκατοντάδες ταξιδιωτικά γραφεία.

Μπορείτε να κάνετε κράτηση κάνοντας κλικ στο «Αγορά Εισιτηρίου» ή εδώ. Η ασφαλής πλατφόρμα αναζήτησης και κρατήσεων θα ανοίξει και εδώ μπορείτε να επιλέξετε το δρομολόγιο και να αγοράσετε εισιτήριο.

Μετά την απόκτηση του ακτοπλοϊκού εισιτηρίου από το ferry-travel.gr θα λάβετε ένα email που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τα προσωπικά σας στοιχεία και τον αριθμό κράτησης.

Αυτό δεν είναι ακόμα εισιτήριο. Θα πρέπει να επισκεφτείτε οποιοδήποτε ταξιδιωτικό γραφείο στην Ελλάδα που χειρίζεται ακτοπλοϊκά εισιτήρια για εκτύπωση.

Για παράδειγμα, μπορείτε να πάτε σε οποιοδήποτε ταξιδιωτικό γραφείο στην Ελλάδα που χειρίζεται ακτοπλοϊκά εισιτήρια, να τους δείξετε το email από το ferry-travel.gr και ζητήσετε εκτύπωση εισιτηρίου. Ενδέχεται να υπάρχει χρέωση περίπου 1€.

Η πληρωμή ακτοπλοϊκού εισιτηρίου ολοκληρώνεται κατά τη διαδικασία κράτησης. Εάν έχετε συγκεκριμένες ερωτήσεις σχετικά με τον τρόπο πληρωμής, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email ή τηλεφώνου.

Για Έμπνευση:

Βρείτε μας

Παροικιά, Πάρος

Τ.Κ. 84400, Ελλάδα

GNTO Reg. No.: 1175E60000040301